top of page

upplevelse

Man Walking i Fields

föreläsning

p a u s  är en föreläsning som handlar om hur vi skapar välmående på jobbet.

På ett litet annorlunda sätt. 

Vi pratar om olika aspekter av psykisk hälsa: 

brett och specifikt, högt och lågt, enkelt och gör det komplexa lättillgängligt. Ur ett företagarperspektiv och på individnivå.

Vi vill att alla ska kunna relatera och få en hel del att ta med sig tillbaka till jobbet, vara en vidöppen dörr till det rum som kanske varit stängt.

Vi vill göra det enkelt och lätt att prata om det som har en enorm effekt på vårt arbetsliv och som nästan alla har en relation till. Och som faktiskt går att göra något åt, en förändring med snabba resultat på många plan.

Men viktigast - att människor, medarbetare, ledare och anställda känner sig delaktiga och kan påverka sitt egna välmående.

upplevelse

Vi förstår saker på olika sätt. Ju fler sinnen och perspektiv, desto större kapacitet för förståelse. Därför har vi skapat ett koncept - en upplevelse, baserad på våra olika sätt att tillgodogöra oss information. En helhet för att ge både intellektuell insikt och kroppsförståelse.

Helheten ger kunskap ur fler vinklar och blir till något bestående. 

 

 

Att dra nytta av allt det härliga som finns på Weinbergs känns självklart och vi låter maten och omgivningarna bli en del av konceptet.

Vi blandar prat med action och intryck med vila.

Upplevelse varvat med reflektion ger en optimerad och övergripande förståelse. En stunds återhämtning för hela företaget.

En  p a u s  helt enkelt.

tid att lyssna

tid att förstå

tid att äta & njuta

tid att komma ned i varv

IMG_4090_edited.jpg
weinbergs

weinbergs hotell

11:00 - 12:15

12:20 - 13:15

13:20 - 14:00

föreläsning

lunch

praktiska övningar & sammanfattning 

Weinbergs hotell ligger fantastiskt, omgivet av den vackra skånska slätten strax utanför Trelleborg.

Vi har valt den här platsen då miljön, den makalösa maten och deras hållbara tänk kring egenodlat, råvaror och njut blir just den oas som skapar perfekta förutsättningar för en riktig  p a u s. 

 

 

 

 

 

Om vill ni lägga er konferens på weinbergs i anslutning till 

p a u s ?          

Idalavägen 33-5  23191 Trelleborg

bottom of page