top of page

p a u s !

En av de största utmaningar och kostnader som en organisation har idag är medarbetarnas psykiska hälsa. Eller kanske snarare avsaknad av psykisk hälsa. Men mycket av vår mentala hälsa kan med enkla och vetenskapligt belagda metoder förbättras markant. Därför har vi utvecklat konceptet  P A U S.

P A U S  är en 3 timmar lång upplevelse där föreläsning, lunch och praktiska övningar är delar av helhetsupplevelsen. Den riktar sig till hela företaget, såväl ledning som anställda, för att på ett enkelt och lättsamt sätt öka kunskapen kring psykisk ohälsa och ge enkla men kraftfulla verktyg på arbetsplatsen, ett sätt att öppna dörren till  ökad förståelse och nya tankebanor.

P A U S  är uppbyggd kring lika delar fakta och upplevelse för att skapa en bestående varaktig förändring. Vi håller till på omtalade Weinbergs Hotell utanför Trelleborg, känt för sina fantastiska omgivningar och exceptionella mat. Med på köpet finns värdet att göra det här som grupp, teambuilding på ett kraftfullt sätt, så  P A U S  kan med fördel användas vid kick-off eller andra speciella tillfällen.

P A U S  vill hjälpa er att vara en arbetsplats där medarbetarna mår bra. På riktigt. På insidan.

finding

space

bottom of page